By Choxx


2015-04-22 13:47:22 8 Comments

Today I was installing custom ROM on my xperia C. After installation completes, I reboot the phone. Now, it is not starting. I tried pressing keys(power, vol up, vol down) with different different combinations but nothing happens.

The only response I am getting is either connecting to charge or connecting via usb cable to PC and that response is it is just showing RED light as notification only. It isn't getting boot in FLASH mode so that I can Flash it with new firmware.

The reason I concluded for this is that the ROM I installed wasn't for Xperia C.


Here's what I did that led to the current situation:

  1. Copied a ROM of another device (I think it was of Micromax a116) on to my sd card. link to that rom
  2. Rebooted my phone in and wiped all cache, partitions and data with cache.
  3. Installed zip from sd card.
  4. After successfull installation, again clean the dalvik cache.
  5. Rebooted phone.

There it popped up an option I do not clearly remember, something like "flash recovery mode not installed (yes/no)". I just slide for back option and screen blanked out. After that nothing happens. Only RED Light after connecting USB.

Anybody help me!!

0 comments

Related Questions

Sponsored Content

1 Answered Questions

Wine 3.2 not working on Android Oreo

1 Answered Questions

How to fix a software bricked android smartphone?

  • 2015-02-10 21:10:22
  • Robertb4
  • 738 View
  • 0 Score
  • 1 Answer
  • Tags:   unbricking

3 Answered Questions

Phone won't boot/start after successful flashing through QFIL

1 Answered Questions

Unbrick An AT&T Sony Xperia Ion

  • 2017-05-02 13:00:19
  • James Estes
  • 295 View
  • 0 Score
  • 1 Answer
  • Tags:   unbricking

1 Answered Questions

[SOLVED] How can I get information what happend with my Galaxy S4

1 Answered Questions

[SOLVED] How to install ROMs without ClockWorkMod in Huawei U8800

3 Answered Questions

[SOLVED] Sony Ericsson Xperia Arc randomly reboots

Sponsored Content