By eljefejb


2016-06-08 20:55:16 8 Comments

Before attempting to do some module updates, I enabled maintenance mode on the site. I then noticed that the site was still available to all visitors, even though the Configuration->Development->Maintenance Mode page said that maintenance mode was enabled.

I have cleared all caches (via admin pages and drush) several times already, and have checked the settings.php file to see if there was a manual override set. I have also turned the setting on/off several times, logged out and logged back in, etc.

I've never seen this happen before. What else can I try?

1 comments

@Ismail Cherri 2016-06-08 21:03:13

Have you checked the permission "use the site in maintenance mode" to see whether it is enabled for other users?

Related Questions

Sponsored Content

1 Answered Questions

[SOLVED] Maintenance mode and user session

  • 2018-06-29 09:02:02
  • Michael
  • 146 View
  • 1 Score
  • 1 Answer
  • Tags:   maintenance-mode

2 Answered Questions

8 Answered Questions

[SOLVED] How can get my site out of maintenance mode?

  • 2015-07-22 18:12:29
  • Gramredhel
  • 10189 View
  • 5 Score
  • 8 Answer
  • Tags:   maintenance-mode

1 Answered Questions

1 Answered Questions

Redirecting to "old" site

  • 2017-05-18 09:45:05
  • Pieter-Jan Derks
  • 28 View
  • 0 Score
  • 1 Answer
  • Tags:   maintenance-mode

2 Answered Questions

[SOLVED] Site stuck in maintenance mode

  • 2011-03-03 12:12:22
  • kiamlaluno
  • 10004 View
  • 15 Score
  • 2 Answer
  • Tags:   maintenance-mode

4 Answered Questions

[SOLVED] What does maintenance mode do?

  • 2015-03-12 03:00:43
  • Allen
  • 1941 View
  • 0 Score
  • 4 Answer
  • Tags:   maintenance-mode

3 Answered Questions

[SOLVED] Site in offline mode, any way to debug how this happened?

2 Answered Questions

[SOLVED] Cannot login to turn off maintenance mode after 7.24

Sponsored Content